SadržajDetaljiRecenzijeAutor Glen Thurgood, Mary Paternoster

1,590.00 RSD sa PDV-om 1,990.00 RSD

Qty

O knjizi

Knjiga Trening za jačanje mišića trupa prvi put na srpskom jeziku predstavlja kompletne vežbe iz programa Core Strenght Training – koji se smatra vodećim svetskim programom u fitness-u i bazom sportskog treninga. Trening za jačanje mišića trupa (Core Strenght Training) može da poboljša Vaš učinak u sportu i fitness-u, da smanji rizik od povreda i da zaštiti Vaše telo u svakodnevnim aktivnostima.

Centralne mišićne strukture trupa (eng. core) predstavljaju osnovu svakog pokreta One stabilizuju kičmeni stub, grudni koš i karlicu prilikom kretanja. Imaju i ključnu ulogu u svakodnevnim biološkim aktivnostima čoveka – stvaraju pritisak u trbušnoj duplji, drže unutrašnje organe na svom mestu i pomažu prilikom udisanja i izdisanja, kao i prilikom porođaja ili napora pri izbacivanja telesnog otpada. Mišići trupa su od ključne važnosti ne samo za izgled i snagu tela, već imaju i snažan uticaj na kvalitet života povezan sa zdravljem.

Ispunjena detaljnim instrukcijama i razumljivim programima za svaki nivo fizičke forme, knjiga Trening za jačanje mišića trupa je kompletan vodič za razvoj snažnijih centralnih mišićnih struktura (core) namenjen i ženama i muškarcima, bez obzira na starosnu dob, kao i osobama sa specifičnim potrebama poput trudnica, dece u razvoju koja pate od problema sa držanjem tela i rekonvalescenata. Pokazuje vam sve što je potrebno da izgradite jače telo i dobijete najbolje moguće rezultate od svog vežbanja.

Knjiga obiluje detaljnim anatomskim dijagramima koji prikazuju šta ulazi u sastav centralnih mišićnih struktura trupa, koje specifične mišiće aktivirati i na koji način i sadrži više od 150 vežbi snage za jačanje mišića trupa, sa jasnim opisima i ilustracijama koji će Vam pomoći da usavršite svoju tehniku.

Unapredite snagu, fizičku formu, držanje i ravnotežu tela uz pomoć ovog sveobuhvatnog vodiča za jačanje mišića trupa! Ovaj praktičan i jednostavan vodič je pogodan za svakoga – od početnika do fitnes fanatika.

ISBN 9788674784679
EAN 8674784674
Godina izdanja 2017
Izdavač Data Status
Broj stranica 224
Format i dimenzije 195 x 235mm, mek povez

Slične Knjige