Akcija!

Moje dete je uvek zdravo

Đanfranko Trapani

1,100.00 RSD 800.00 RSD

Kategorija:
PODELI:

Opis

Đanfranko Trapani, (www.trapanigianfranco.it) pedijatar i specijalista iz oblasti nauke o ishrani, radi kao savetnik za nastavu na Univerzitetu u Milanu. Za italijansku izdavačku kuću Red izdao je brojne knjige o popularizaciji medicine.
Izdavačka kuća Stylos Art se odlučila da našoj čitalačkoj publici ponudi ovaj koristan, popularan i relevantan naslov u želji da se zdravlje deteta postavi kao preduslov svakog daljeg zdravog razvoja i života. U knjizi su na jednostavan i prihvatljiv način obrađene sve bolesti koje najčešće muče mališane (faringitis, tonzilitis,sinusitis, otitis, laringitis, bronhitis) uz iscrpne savete pedijatra i preporuke koje su roditeljima neophodne kako bi se primereno ponašali u situacijama kada su njihova deca bolesna.
Kineska poslovica glasi: “U previše čistoj vodi ribe ne žive”. Zapamtite da su bolesti sastavni deo odrastanja deteta, stoga se bez straha suočite s njima, s mnogo ljubavi i zdravim razumom.
Želimo da vam plodovi iskustva i svakodnevne prakse, koje budete pronašli na stranicama ove knjige, koriste za poboljšanje odnosa sa sopstvenim detetom, u cilju jačanja imuniteta kada ga zadese mali i veliki zdravstveni problemi u svakodnevnom životu.
Cilj roditelja ne treba da bude samo dete bez bolesti, već to dete treba da bude zdravo i vedro što je više moguće (tj. da mu obezbedi i fizičko i psihičko blagostanje).

Izdavač: Stylos Art
Broj strana: 94
Pismo: Latinica
Format: 22 cm
Godina izdanja: 2012