Akcija!

DO USPEHA BEZ IZGOVORA

Vejn Dajer

880.00 RSD 700.00 RSD

Kategorija:
PODELI:

Opis

Odbacite stare, istrošene izgovore…Jednom i zauvek!

Na stranicama ove knjige koja vodi ka preobražaju, Dr Vejn V. Dajer otkriva kako da promenite obrasce razmišljanja koji su Vas sputavali da dosegnete najviše visine uspeha, sreće i zdravlja. Iako možda znate šta da mislite, istinsko menjanje navika u razmišljanju koje Vas prate još od detinjstva može da predstavlja pravi izazov.

Rečenice poput ovih: Da sam se promenio, to bi dovelo do dramatičnih događaja u porodici… Previše sam star ili previše sam mlad… Isuviše sam zauzet i umoran… Ne mogu sebi da priuštim ono što zaista želim… Bilo bi mi veoma teško da uradim nešto drugačije… i Oduvek sam ovakav… možda zvuče kao istina, ali to su zapravo samo izgovori. Menjanje uvreženih obrazaca razmišljanja svodi se na odbacivanje onih već istrošenih izgovora i iskrenog sagledavanje sopstvenih uverenja iz novog ugla.

U ovom revolucionarnom delu, Vejn daje pregled onih pomagala koja svako od nas koristi, svesno ili nesvesno, i objašnjava na koji način možemo da ih se otarasimo jednom i zauvek. Uz pomoć ove knjige naučićete da postavite tačno određena pitanja u vezi sa bilo kojim izgovorom, a zatim i da, korak po korak, usvojite novu paradigmu. Oni stari, uslovljeni obrasci razmišljanja nestaće kada iz sopstvenog iskustva budete shvatili da je potpuno apsurdno pridržavati ih se.

Izdavač: Leo Commerce
Broj strana: 264
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 15 x 23 cm