Akcija!

ŠARMANTNI PRINC

Teresa Medeiros

2,100.00 RSD 1,900.00 RSD

PODELI:

Opis

Roman ŠARMANTNI PRINC autorice Terese Medeiros čarobna je priča o neizmjernoj ljubavi i strasti.

Neprijatelji ga poznaju kao Bannora Smionog. Na glasu je kao ponos Engleza i strah i trepet Francuza. Nikad u životu nije ustuknuo pred izazovom. Ničega se nije bojao. Pouzdano ne do povratka iz rata, kada je nevoljko morao preuzeti dužnost oca tuceta neposlušne buntovne djece.

Svjestan da im ne može razbiti glave ili ih baciti u tamnicu, poslao je svojeg vjernog vazala u potragu za krotkom neprivlačnom ženom blage naravi, koja bi im mogla postati majka. Na njegov nemali užas, doveo mu je odvažnu nepokornu ljepoticu, lady Willow od Bedlingtona, uz koju više nije mogao misliti ni o čemu, osim o njoj. Blistavih tamnih kovrča i očiju koje su plamtjele od strasti, bila je sve ono što nije htio. Povrh toga, urotila se s njegovim malim vragolanima u ratu protiv njega, u namjeri da mu dokaže kako predaja može biti slatka.

“Zadivljujuća ljubavna priča koja će vam zarobiti srce. — Romantic Times

Romani američke spisateljice Terese Medeiros redovito se pojavljuju na ljestvicama bestselera New York Timesa. Svoj je prvi roman napisala s 21 godinom i otad osvaja srca čitateljske publike, posebice ljubitelja romansi. Uspješnicama Nevjesta i zvijer, Šarmantni princ i Tvoja do zore ova je kraljica ljubavnih romana našla svoj put i do hrvatskih čitatelja.

Godina izdanja: 2017.
ISBN: 9789531422284
Uvez: meki