Akcija!

Prekršaj

Rachel Van Dyken

1,100.00 RSD 960.00 RSD

PODELI:

Opis

Kinsley i Miller nisu planirali svoju avanturu, a još manje su se nadali da će im ona preokrenuti život naglavačke. Ni jedan od njih nije mogao predvidjeti povratak njezinog bivšeg dečka niti Jaxovu briljantnu ideju o tome kako Kins zaštititi od tog seronje. Nikako nisu mogli znati da će biti prisiljeni glumiti par, a pritom će im biti zabranjeno dotaknuti se. Nisu znali ni da će se morati nositi s teškim životnim pitanjima poput života i smrti, napuštanja i neposustajanja. Ali svejedno su pali pred iskušenjem. Usred svih zavrzlama s kojima su se bili prisiljeni hrvati, svojom ljubavnom vezom napravili su najveći prekršaj – iznevjerili su one koje vole najviše na svijetu. Mogu li se nakon toga vratiti u igru? Mogu li na kraju izvojevati pobjedu?

Ako je, nakon što smo pročitali Protiv svih pravila, ostala još pokoja sumnja oko toga je li Sanchez stvoren za Em i nije li možda pogriješila kad je okrenula leđa Milleru, sada mirne duše sve te sumnje možemo odagnati. Jer upoznali smo Kinsey.

Osim što smo u ovom romanu (kroz priču Kins i Millera) dobili priliku uvjeriti se da su sretni završeci zaista mogući, a druge prilike su neizbježne upravo onda kada im se najmanje nadamo, omogućeno nam je zaviriti u odnos Sancheza i Em, para koji nas je natjerao da zavolimo ovaj serijal. Ali ni to nije sve. Uz uvjet da zvučim kao ona dosadna reklama koja vas uvjerava da ćete uz kupnju usisivača na poklon dobiti set vrhunskih kuhinjskih noževa, reći ću vam da svakako uložite u ovaj serijal. Autorica je u Prekršaj uspjela utkati i treću priču, pa tako neće ni Jax ostati pošteđen ljubavnih muka.

Rachel Van Dyken ima tu sposobnost pritisnuti neki prekidač pa zabavnu, mladenačku, opuštajuću priču u nekoliko rečenica pretvoriti u nešto emocionalno, duboko i potresno, a da čitatelj nije ni svjestan toga što ga je snašlo.