Akcija!

OČI BOJE ZIMSKOG MORA

Susanna Kearsley

2,200.00 RSD 1,950.00 RSD

PODELI:

Opis

OČI BOJE ZIMSKOG MORA

Kada spisateljica uspješnica Carrie McClelland posjeti vjetrovite ruševine dvorca Slains, očara je ogoljeli, ali prekrasan škotski krajolik. Područje joj se čini nevjerojatno poznatim, no taj nelagodni osjećaj ipak pokušava zanemariti na početku pisanja novog romana čija je radnja smještena upravo u tom dvorcu, a glavna junakinja je njezina pretkinja Sophia.

A onda Carrie počinje uviđati da pisanje romana uvelike utječe na njezin život i da je granica između stvarnosti i mašte sve tanja i tanja. U povijesti je gotovo zaboravljeno što se dogodilo u proljeće 1708. godine, kada je flota s francuskim i škotskim vojnicima gotovo uspjela pristati na škotsku obalu a protjerani James Stewart bio nadohvat ruke da postane kralj. Carrie McClelland nada se da će od te priče stvoriti novu uspješnicu.

Kako Sophijina sjećanja uvlače Carrie sve dublje i dublje u intrigantne događaje iz 1708. godine, spisateljica otkriva prekrasnu ljubavnu priču izgubljenu u vremenu. No kada shvati da se njezin roman više temelji na činjenicama nego na mašti, Carrie se počinje pitati radi li se ovdje o nekoj neobičnoj vrsti pamćenja i je li ona jedina osoba na svijetu koja stvarno zna što se dogodilo prije toliko godina… Priča je to o ljubavi i odanosti. I okrutnoj izdaji.

Broj stranica: 456
Godina izdanja: 2013
ISBN: 9789531413251
Uvez: meki
Širina: 14.3 cm
Visina: 20 cm