Akcija!

OČAJNE VOJVOTKINJE

Eloisa James

2,400.00 RSD 2,200.00 RSD

PODELI:

Opis

Roman Očajne vojvotkinje vodi vas u svijet raskalašene senzualnosti i blistavih balova… U svijet opasno privlačnih muškarca i mladih ljepotica koje čeznu udati se za plemiće visokoga ranga… U svijet igara s visokim ulozima koji se katkad svode na nemoralne ponude i u kojem se mlade dame katkad kockaju s vlastitom čednošću.

Voljena markizova kći, lady Roberta St. Giles, na prvi pogled zaljubljuje se u muškarca s kojim se kratko susrela na balu – u vojvodu od Villiersa, strastvenog šahista koji je na glasu po raskalašenom načinu života i kojemu ženidba nije ni na kraj pameti. Barem do trenutka kad je upoznao Robertu.

No tu je i grof od Gryffyna koji zna da bi Roberta platila previsoku cijenu ako bi se udala za Villiersa. Što mu drugo preostaje nego spasiti je od te pogrešne odluke? I zato će započeti vlastitu igru, makar mu naposljetku i srce bilo ranjeno. Hoće li pobijediti ili izgubiti?

Eloisa James autorica je niza romana koji su više puta bili među bestselerima New York Timesa. Živi u New Yorku gdje predaje na katedri o Williamu Shakespeareu. Magistrirala je na Oxfordu. Dosad su joj na hrvatski jezik prevedeni brojni romani kao što su Kad ljepotica ukroti zvijer, Neugledna vojvotkinja, Kako osvojiti vojvodu, Poljubac u ponoć i Bila jednom jedna kula.

Broj stranica: 395
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 9789531422062
Strani naslov: Desperate Duchesses
Uvez: meki
Širina: 14 cm
Visina: 20 cm