Akcija!

Mrav i Slon

Vince Poscente

750.00 RSD 600.00 RSD

Kategorije: ,
PODELI:

Opis

U knjizi Mrav i slon ugledni poslovni strateg i očimpijac Vince Poscente isprepliće domišljatu parabolu oko mudrih koncepata koji mogu izravno utjecati na vaš život i život vaše organizacije. Svojom domišljatošću i mudrošću, Poscente nam otkriva kako se usredotočiti i preusmjeriti podsvjesno razmišljanje u svrhu postizanja ciljeva prema čijem ostvarenju svjesno težimo. Ova nadahnuta priča dočarava kako je razumijevanje dinamičnih odnosa između svjesnih i nesvjesnih misli prvi korak prema postanku vođe koji može promijeniti individualno djelovanje.
Međutim, obuzdavanje snage podsvijesnog iskustvo je praćeno frustracijama. Čak i najsposobniji među nama bore se s podsvijesnim strahovima, navikama i stavovima koji opstruiraju autentično vodstvo. U stvari, podešavanjem vlastitih uzoraka ponašanja kao sredstava za motiviranje drugih ne razlikuje se od mrava koji pokušava uvjeriti slona da promijeni način na koji je sada djelovao. Upoznajte mrava po imenu Adir i slona Elga. Poput dvojice suigrača koji moraju surađivati kako bi ostvarili zajednički cilj, Adir (naš nadprosječno svjestan junak) i Elgo (Adirov tvrdoglavi i instinktivno podsvijesni partner) moraju djelovati kao jedinstveno biće kako bi stigli u Oazu, njihovu viziju raja u Afričkoj savani. Nihova jednostavna priča moćna je metafora osmišljena da u vama probudi najboljeg vođu, tako da isti postupak možete prenijeti na druge koji vas okružuju.
Osuđena da u trenutku postane poslovni klasik, knjiga Mrav i slon obavezno je štivo za sve koji teže promjeni svog radnog mjesta kroz nadahnuto vodstvo ili ako jednostavno žele postići svoj puni potencijal kao pojedninci.