Akcija!

U vučjoj jazbini

Elizabeth Hoyt

550.00 RSD 490.00 RSD

PODELI:

Opis

Može li gusar naučiti da jedino istinsko blago leži u srcu žene?
Obudovjela Silence Hollingbrook siromašna je, lijepa i ljubazna – i prije devet mjeseci učinila je strahovitu pogrešku. Zatražila je pomoć riječnog gusara kako bi spasila muža i pritom pristala na pogodbu koja će je koštati braka. Te noći ostala je toliko povrijeđena da se skriva u sirotištu u kojem pomaže bratu Winteru, ali njezin mir bit će kratkoga vijeka.
„Šarmantni“ Mickey O’Connor najnemilosrdniji je gusar u Londonu. Neodoljivo privlačan i opako inteligentan, uspio se probiti na sam vrh londonskog zločinačkog podzemlja. Mickey ne vidi nikakvu korist od nježnih osjećaja poput suosjećanja i ljubavi, a ljude smatra pijunima kojima se može upravljati. Pa ipak, nikada nije uspio zaboraviti kapetanovu naivnu suprugu koja ga je došla moliti za pomoć i koja je onu nezaboravnu noć provela u njegovu krevetu… u razgovoru.
Kada mu njegovu izvanbračnu djevojčicu, kojoj je netom umrla majka, ostave da se o njoj brine, Mickey ne može odoljeti porivu da dijete ostavi na Silenceinu kućnom pragu…

IZ TISKA:
“Napeto, zavodljivo i erotično… sjajna povijesna romansa!” Fresh Fiction

“Roman koji vraća vjeru u čaroliju ljubavi…” Romantic Times

“Zabranjena ljubav u pomalo mističnom okruženju garantira neizdrživu napetost do posljednje stranice.” USA Today

“Nezaustavljiva strast pršti iz pera ove maštovite autorice.” Julianne MacLean

“Hoytica oduševljava osebujnim likovima, uzbudljivim zapletom i britkim i duhovitim dijalozima.” Publishers Weekly

O AUTORICI:
Elizabeth Hoyt američka je spisateljica koju su New York Times, USA Today i Publishers Weekly proglasili najprodavanijom autoricom povijesnih romansi. Po struci diplomirana antropologinja i velika zaljubljenica u putovanja danas se bavi isključivo pisanjem. U izdanju Znanja objavljeni su njezini bestseleri iz serijala Maiden Lane: Opasne namjere, Zabranjeni užici te U vučjoj jazbini.

Prijevod: Silvia Sinković
Format: 123x190mm, 360 str., meki uvez