Akcija!

IZGUBLJENI SIMBOL

990.00 RSD 790.00 RSD

PODELI:

Opis

Den Braun će sigumo ponovo raspaliti maštu novom pričom prepunom neočekivanih preokreta koji se smenjuju munjevitom brzinom.

Izgubljeni simbol je upravo ono što su obožavaoci Braunove proze s nestrpljenjem čekali- njegov najuzbudljiviji roman!

Nakon neprevaziđenog uspeha Da Vinčijevog koda, Den Braun ovom šokantnom knjigom pokazuje zašto je najpopulamiji pisac trilera na svetu. Izgubljeni simbol donosi maestralno ispričanu priču, pravi lavirint kodiranih poruka, zastrašujućih tajni i vekovima skrivanih istina, dok njeni junaci u vratolomnoj jumjavi kroz tajne odaje, podzemne prolaze i sakralne objekte Vašingtona hrle ka nezamislivom i iznenađujućem raspletu.

Na početku avanture, Robert Langdon je iznenada pozvan da održi predavanje u zgradi Kapitola, a odmah po njegovom dolasku u Vašington događaji počinju da se odvijaju u neobičnom pravcu. Nakon što je u Kapitolu otkriven uznemirujući objekat, koji simbolizuje drevni poziv za inicijaciju u svet ezoterične mudrosti, Langdon se najednom obreo u bizamom vrtlogu masonskih tajni i prastarih rituala skrivanih tokom istorije.

Želeći da spase otetog prijatelja, Langdon će uz pomoć sve svoje dovitljivosti morati da izdrži gotovo nemoguća iskušenja koja ga kroz zadivljujuće okruženje neumitno vode kajednoj,nezamislivoj istini.